torsdag 22 september 2011

Ja ni det här med flytt.....

Ibland önskar jag verkligen att jag kan trolla....
Det finns ju ett par barn i denna värld som av någon märklig( små visslar o himlar med ögonen oskyldigt) anledning tror att jag kan trolla.   Just nu skulle det inte vara helt fel att bara ta upp sitt trollspö o svisch swusch så har jag trollat ner det som ska packas.
Det jobbigaste är egentligen allt sorterande som jag måste göra. Soptunnan blev väldigt full sista o det lär den bli nu igen. Men mitt hjärta klippte gräset igår åt mig!!! Skönt för jag är öm i höften o hade med största sannorlikhet blivit liggande idag om jag hade gett mig på gräset.

Ihagen bakom huset går det 4 kor i en tjur....gillar inte tjuren....lömska saker det där. Men skönt att de äter av där så jag slipper klippa gräset där med...eller nicke....

Haha ja skämt å sido så hoppas jag att ni får en solig o härlig hösthelg!!!! Kram på er!!!!

Måste bara visa min finfina ros :-)


fredag 16 september 2011

Till min älsklingsgubbe....

Idag var Ebba o jag inne o handlade och råkade hamna på blomsterlandet....hoppsan....
Där hittade vi iallafall denna fina cyklamen som vi inhandlade till Nicke.
Han har inte haft det lätt den sista veckan med en trött, snorig, irriterad surf...a. Blomman är fin och mitt humör och sinnesstämning lite bättre hoppas jag ;-)


torsdag 15 september 2011

Länge sen....

....men livet flyter på eller rättare sagt forsar förbi. Vi ska flytta!!! YIPPIE!!!! Eller nåt. Det blir bra när det är färdigt. Vi ska flytta hem till Nicke på hans gård på Vikbolandet. Så det vi styr med nu är att fixa o måla hos honom och försöka packa här hemma och sen leva det vanliga livet med jobb, skola och allt annat... Men det blir bra till slut när vi är färdiga.


Ullared :-)

Helgen som gick var jag o fina vänner Jannike o Helen i Ullared och shoppade loss på GeKås.... En riktig husmorssemester med övernattnig o mycke prat i bilen. I love it! Hittade en vinterjacka till Hulda. Hon gillade den skarpt ;-)  På kvällen såg vi på Mia Skäringers show som jag såg live i våras med en annan underbar vän. Mia är helt klockren!!! Alltså en härlig helg!